Please enable JS

Het perfecte proefschrift in woord en beeld

De weg naar je doctorstitel is lang. Het is een intensief traject geweest waarin je zonder meer de nodige obstakels hebt moeten overwinnen. Na minimaal vier jaar onderzoeken, filosoferen en schrijven is het eindelijk tijd om je bevindingen te bundelen in een mooi boekwerk. Jouw proefschrift is het resultaat van de harde arbeid die je de afgelopen jaren hebt verricht. Waarschijnlijk is het je beste levenswerk tot nu toe. Daarom wil je natuurlijk dat het drukwerk er professioneel uitziet en de essentie van jouw onderzoek ook grafisch ondersteunt. Daarnaast kun je ook denken aan digitale publicatie van je proefschrift in de vorm van een e-book, flip-book of EPUB.

Het is natuurlijk een mogelijkheid om een Word-document op USB-stick af te leveren bij de lokale copyshop en in de gewenste hoeveelheid te laten afdrukken. De kwaliteit van het drukwerk is in dit geval niet zeer duurzaam en, nog belangrijker, de presentatie reflecteert de hoogstaande inhoud niet. Daarom is het altijd raadzaam om een grafische vormgever in te schakelen die gespecialiseerd is in het ontwerpen en drukken van proefschriften. Grafische vormgevers verzorgen de lay-out, illustraties en een aantrekkelijke omslag zodat jouw inhoud het beste tot uiting komt. Zo ben je ervan verzekerd dat de promotiecommissie een goed vormgegeven boekwerk in handen heeft zodat je de verdediging van jouw proefschrift vol zelfvertrouwen begint.

Wat zijn de kosten voor het maken van jouw proefschrift?

Ontvangt nu geheel gratis een digitale publicatie naast de gedrukte versie.
Proefschriften

PROEFSCHRIFTEN

ONTWERP, LAY-OUT, DRUKKEN & EPUB

Jouw proefschrift is de kroon op je werk na een jarenlang traject van onderzoek op weg naar je doctorstitel. Daarom streef je niet alleen naar inhoudelijke perfectie, maar ook naar feilloos drukwerk. Als specialist in drukwerk en grafische vormgeving geef ik elk proefschrift de uitstraling van een echt meesterwerk.
Proefschrift drukken

DRUKWERK

OFFSET & PRINTEN

De wijze waarop jouw publicatie wordt afgedrukt hangt af van meerdere factoren zoals de oplage en de gewenste kwaliteit. Aan de hand van de aard van het drukwerk en de specifieke wensen van de klant geef ik uitgebreid advies over de drukwijze en overige mogelijkheden van uiteenlopende publicaties.
Proefschrift ontwerpen

GRAFISCH ONTWERP

ILLUSTRATIES, FOTOGRAFIE & TYPOGRAFIE

Illustraties, foto´s en lettertypen zetten de inhoud extra kracht bij zodat de boodschap beter overkomt op je publiek. Door mijn opleiding aan de Kunstacademie en ervaring als grafisch ontwerper ben ik als geen ander in staat om publicaties op passende wijze vorm te geven.
Proefschrift digitale publicatie

DIGITALE PUBLICATIES

E-BOOKS, PDF’S, EPUBS & FLIPBOOK

Een promotie is een officiële aangelegenheid waarbij een gedrukt proefschrift onmisbaar is. Dat betekent echter niet dat je je voordeel niet kunt doen met de technologie van nu. Zo kunt je ervoor kiezen om een digitale versie van jouw proefschrift uit te geven in de vorm van een digitale publicatie voor smartphone of tablet.
Steeds meer publicaties halen de drukpers niet meer, maar worden bekeken op de computer, telefoon, tablet of e-reader. Digitale publicaties brengen veel extra mogelijkheden met zich mee die je boodschap op een beeldende wijze overbrengen. Denk hierbij aan interactieve publicaties en kleurrijke e-books. Ik denk graag met klanten mee en transformeer fysieke publicaties in interactieve applicaties voor smartphone, tablet of desktop.