Please enable JS
Het maken van uw proefschrift

Professioneel advies, gebaseerd op uw proefschrift

Een goede voorbereiding voor het afdrukken van uw proefschrift is essentieel. Onze site is een hulpmiddel om u te helpen bij het ontwerpen van de binnenpagina’s en/of de omslag van uw proefschrift. Natuurlijk kunnen we het ontwerp voor u doen. Om het beste resultaat te garanderen bieden wij diverse druktechnieken en bindmogelijkheden; Wij kunnen uw proefschrift digitaal of in offset afdrukken, uw omslag afdrukken met een mat of een glanzend laminaat en zelfs met spot-UV (opdikkende glanzende lak), genaaid of gelijmd laten binden, paperback (softcover) of een hardcover enz.. Meer hierover verder in dit boek.
Wilt u weten wat de beste optie voor u is? Kijk eens naar onze producten en diensten of neem contact op met een van onze medewerkers van Studio Proefschrift.

Stap 1

Vraag een offerte aan voor het drukken van uw proefschrift

Als u alle specificaties van uw proefschrift en uw afdrukvoorkeuren op onze website invult, ontvangt u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. In deze offerte vindt u een persoonlijk tijdschema op basis van uw promotiedatum, om ervoor te zorgen dat uw boeken tijdig voor uw promotie worden geleverd. Wij bieden hoge kwaliteit voor een scherpe en competitieve prijs. U kunt ervoor kiezen om het ontwerp van de omslag of de binnenpagina's voor u te laten doen of u kunt beide combineren. Uiteraard kunt u de lay-out coverontwerp ook zelf doen.

Stap 2

Bestanden aanleveren

Zodra u de offerte accepteert, sturen wij u alle benodigde documenten, zodat u precies weet wat u ons moet sturen en hoe u deze bestanden moet aanleveren..

Stap 3

Lay-out of bestanden controlerenn

U heeft ervoor gekozen om Studio Proefschrift het ontwerp van uw proefschrift voor u te laten doen of u heeft het ontwerp zelf gedaan.

Als u hulp nodig heeft bij de lay-out, begint de ontwerper te werken aan de lay-out van uw binnenpagina's en/of omslag zodra alle benodigde documenten van u zijn ontvangen. Binnen een paar werkdagen sturen wij u een eerste ontwerp van de lay-out. Naar aanleiding van dit ontwerp kunt u ons uw commentaar sturen. De ontwerper zal deze opmerkingen verwerken en de uiteindelijke lay-out afronden die we dan naar u sturen.
Als u zelf de lay-out verzorgt, willen we de drukklaar bestanden ontvangen. Voordat we de bestelling voor het testboek plaatsen, willen we deze bestanden eerst controlerenn, om ervoor te zorgen dat de bestanden voldoen aan de (technische) eisen voor afdrukken. U ontvangt binnen een werkdag feedback over dit bestand. U krijgt de gelegenheid om deze opmerkingen aan te passen of u kunt ervoor kiezen om ons hierbij te helpen.

Stap 4

Definitieve bestanden

Zodra uw bestanden klaar zijn, kunt u het testboek laten maken. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Om deze reden raden wij u aan om eerst een testboek af te drukken, zodat u kunt zien hoe het laatste definitieve boek er uit zal zien. Het testboek wordt afgedrukt als een echt boek (gelijmd gebonden, digitaal gedrukt).
Om de testboek te maken, hebben we de drukklare bestanden nodig van de binnenste pagina’s en het omslag. Als deze bestanden te groot zijn om per e-mail te versturen (maximaal 8 MB), kunt u deze bestanden via http://wetransfer.com sturen. Dit is de veiligste en meest efficiënte manier om de bestanden te verzenden. Ook hebben we een ingevuld bestelformulier nodig. Het bestelformulier bevat alles wat we moeten weten Aan de hand van bestelling formulier wordt het testboek afgedrukt, zoals grootte, soort laminaat, soort papier, aantal kleurbladen, enz.. Houd er rekening mee dat we altijd de drukklare bestanden, bestelformulier voor 8.00 uur op werkdagen geaccordeerd en aangeleverd te zijn. Wanneer we de bestanden tegen die tijd krijgen, start de productie dezelfde dag. .

Stap 5

Testboek ontvangen

Na drie werkdagen (afhankelijk van de post) ontvangt u uw testboek. We plannen altijd een paar dagen in uw planning tussen de aflevering van het testboek en het vervaardigen van de gehele oplage. Dit zorgt ervoor dat u genoeg tijd hebt om het testboek te controlerenn en u de kans te geven om een tweede testboek te bestellen indien dit nodig kan zijn. Bijvoorbeeld als u correcties heeft aangebracht.

Stap 6

Stuur het bestelformulier voor de laatste bestelling

Als het testboek is goedgekeurd, willen we het bestelformulier ontvangen (van de gehele oplage), zodat we kunnen starten met de definitieve bestelling. Indien u de opmaak zelf heeft verzorgt, hoeft u ons de bestanden niet opnieuw te sturen, we zullen dezelfde bestanden gebruiken als dat we gebruikt hebben om uw testboek te maken.

Stap 7

Boeken ontvangen

Een normale bestelling (softcover, lijm gebonden binding) duurt 10 werkdagen om te verwerken en te leveren. Als u voor offsetdruk hebt gekozen, UV-spot, hardcovers, genaaid bindend, enz. Wordt de verwerkingstijd verlengd. De bezorgdatum wordt meegedeeld in de orderbevestiging die u van ons ontvangt zodra uw bestelling is geplaatst.

Stap 8
Verdediging