Please enable JS

Welke papiersoorten kan ik kiezen? Ontdek het beste papier voor uw boek!

Er zijn vele verschillende soorten papier, echter niet elk type papier is passend voor het drukken van een proefschrift. Om die rede heeft Studio Proefschrift een selectie gemaakt van papiersoorten geschikt voor elk type proefschrift.

De keuze van papier is belangrijk en hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Hieronder vindt u een beschrijving van de drie meest gebruikte papiersoorten voor proefschriften. Als u advies over onze verschillende papiersoorten nodig hebt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij uw keuze.

Advies nodig over papiersoorten?

Studio Proefschrift heeft de goede papieren!
Bel
Papiersoort HVO

HVO papier

HVO is een wit, ruw type papier dat wordt aanbevolen voor niet-fictieboeken, zoals deze handleiding. HVO is een niet-gestreken papier en wordt behandeld om ervoor te zorgen dat het na de veroudering geen kleur verandert. HVO is verkrijgbaar in 90 gram.
Papiersoort G-Print

G-Print Papier

G-print is een zeer populair type papier en meestal gebruikt voor het afdrukken van proefschriften. G-print is een machine gecoat en lichtgrijs getint papier. Wij raden dit papier aan voor afschriften met afbeeldingen, figuren en tabellen. G-print is verkrijgbaar in 100 gram.
Papiersoort biotop

Biotop Papier

Biotop papier is een crème kleur papier dat een beetje korrelig en ruw voelt. Dit papier wordt vaak gebruikt voor proefschriften die alleen in zwart-wit worden gedrukt. Of proefschriften met beperkte kleurgebruik. Biotop is verkrijgbaar in 90 gram.
FSC

FSC gecertificeerd Papier

Al ons papier is FSC gecertificeerd. Wij kunnen u de FSC certificering en logo voor uw volledige bestelling aanbieden. Als u van deze optie gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.