Please enable JS

We zijn gespecialiseerd in
ontwerp, drukwerk
digitale media

Om jouw onderzoek te vertalen naar een onderscheidende publicatie wordt een nauwlettend proces in gang gezet waarbij veel kennis is vereist van verschillende vakgebieden. Bij Studio Proefschrift hebben we de krachten gebundeld van ontwerpers en developers met een technische en creatieve achtergrond. Zo kunnen wij u helpen bij de verschillende stappen in het proces maar ook het complete plaatje verzorgen zodat je nergens meer druk om hoeft te maken.

Wij ondersteunen promovendi met het maken van hun proefschriften. Wij ontwerpen, printen en publiceren dissertaties fysiek en digitaal voor alle universiteiten in Nederland, universiteiten in het buitenland, diverse instituten, overheden en vele individuen.

Als Studio zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, printen en publiceren van proefschriften zowel analoog als digitaal. Wij zijn een full service bedrijf, wat betekent dat we je door het hele proces begeleiden en je adviseren over de printtechnieken en opties.

Services

All-in prijzen

Bij studio proefschrift zijn alle prijzen geheel transparant.

Eigen proefschrift productie

Wij controleren de bestanden volledig gratis en helpen je waarbij nodig.

Printproef

Bij ons zit er altijd een print proef inbegrepen. Zodat je voordat de gehele oplage wordt gedrukt het nog 1x kunt controleren

Groepskorting

Hoe meer promovendi je optrommelt, hoe meer korting voor iedereen!

Gratis levering

De gedrukte exemplaren worden gratis op 1 adres in Nederland geleverd

Gratis boekenlegger

Gratis stellingen

Gratis digitale publicatie