Please enable JS

Heb je al een duidelijk beeld voor ogen of wil je jouw proefschrift cover laten ontwerpen?

Niet iedereen is even creatief en ten tijde van promoveren heb je het waarschijnlijk al druk genoeg. Misschien heb je al een afbeelding gevonden maar is de kwaliteit te laag voor drukwerk. Wij kunnen je visie uitwerken of je werk nader bestuderen en een origineel omslag ontwerpen. Om je te helpen bij jouw keuze hebben we drie keuzes:, Zelf, Basis en Creatief

Geef jouw proefschrift die extra dimensie en kies voor een ontwerp gedaan door een van de Professionals van Studio Proefschrift. Wij ontwerpen bijzondere grafische omslagen voor promovendi.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een omslag?

De omslag van het proefschrift heeft een belangrijke functie, je heb tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!
Proefschrift omslag

Proefschrift omslag zelf ontwerpen

Als promovendus ben je zeer intensief bezig met één specifiek onderwerp. Op het moment dat je zelf een kaft voor je proefschrift wilt maken, heb je hier zonder twijfel veel ideeën over. Naast de afbeeldingen en het lettertype van de titel is het belangrijk om rekening te houden met druktechnische aspecten zoals de rugdikte, de afloop en de bindwijze. Wij hebben aantal richtlijnen die je als hulpmiddel kunt gebruiken, uiteraard controlerenn en helpen je graag bij het ontwerp fase.
Proefschrift omslag ontwerpen

Proefschrift omslag laten ontwerpen

Na jarenlang studeren, onderzoeken en schrijven rondom één onderwerp heb je vaak wel een idee over hoe de cover van je proefschrift eruit moet zien. Het kan zeer verhelderend zijn om deze ideeën te delen met een grafisch ontwerper die de vertaalslag kan maken van inhoud naar een passend ontwerp op het gebied van typografie en fotografie. Wij zorgen dat jouw naam, titel en voorbeeldafbeelding worden samengevoegd tot een mooi geheel.
Proefschrift omslag ontwerp

Proefschrift omslag creatief ontwerp

Wij bekijken jouw werk inhoudelijk en creëren hierbij een aantal schetsen. Deze worden vervolgens in samenwerking met je uitgewerkt tot een uniek ontwerp. Bij een grafische uitwerking moet je er rekening mee houden dat het proces langer kan duren.