Please enable JS

Heeft u al een duidelijk beeld voor ogen of wilt u uw proefschrift cover laten ontwerpen?

Niet iedereen is even creatief en ten tijden van promoveren heeft u het waarschijnlijk al druk genoeg. Misschien heeft u al een afbeelding gevonden maar is de kwaliteit te laag voor drukwerk. Wij kunnen uw visie uitwerken of uw werk nader bestuderen en een origineel omslag ontwerpen. Om u te helpen bij uw keuze hebben we drie keuzes:, Zelf, Basis en Creatief

Geef uw proefschrift die extra dimensie en kies voor een ontwerp gedaan door een van de Professionals van Studio Proefschrift. Wij ontwerpen we zeer bijzondere grafische omslagen voor promovendi. Ben je nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen creëren? U kunt een aantal voorbeelden van de omslagen die we hebben gemaakt voor onze klanten op onze website bekijken

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een omslag?

De omslag van het proefschrift heeft een belangrijke functie, u heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!
Proefschrift omslag

Proefschrift omslag zelf ontwerpen

Als promovendus ben je zeer intensief bezig met één specifiek onderwerp. Op het moment dat je zelf een kaft voor je proefschrift wilt maken, heb je hier zonder twijfel veel ideeën over. Naast de afbeeldingen en het lettertype van de titel is het belangrijk om rekening te houden met druktechnische aspecten zoals de rugdikte, de afloop en de bindwijze. Wij hebben aantal richtlijnen die u als hulpmiddel kunt gebruiken, uiteraard controlerenn en helpen u graag bij het ontwerp fase.
Proefschrift omslag ontwerpen

Proefschrift omslag laten ontwerpen

Na jarenlang studeren, onderzoeken en schrijven rondom één onderwerp heb je vaak wel een idee over hoe de cover van je proefschrift eruit moet zien. Het kan zeer verhelderend zijn om deze ideeën te delen met een grafisch ontwerper die de vertaalslag kan maken van inhoud naar een passend ontwerp op het gebied van typografie en fotografie. Wij zorgen dat uw naam, titel en voorbeeldafbeelding worden samengevoegd tot een mooi geheel.
Proefschrift omslag ontwerp

Proefschrift omslag creatief ontwerp

Wij bekijken uw werk inhoudelijk en creëren hierbij een aantal schetsen. Deze worden vervolgens in samenwerking met u uitgewerkt tot een uniek ontwerp. Bij een grafische uitwerking moet u er rekening mee houden dat het proces langer kan duren.