Please enable JS

Proefschrift offerte aanvraag

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
Bij vragen bel: +31 (0)6 - 24 90 66 55

Bedankt voor je interesse!

Wil je weten wat de kosten zijn voor het maken van een proefschrift? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. We maken graag een offerte op maat voor u. Het belangrijkste is dat je boeken perfect worden gedrukt. Die kunt je desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals: omslag laten opmaken door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als; spot-UV, laser stans, preeg of meer... Deze kun je terugvinden in onze offerte, daar hoef je nu nog geen keuze uit te maken. We bieden productadvies dat aansluit op je aanvraag en jouw wensen. Nog een voordeel is dat onze service razendsnel is: na aanvraag, ontvang je binnen één werkdag een offerte.

* dient ingevuld te worden

Persoonlijke gegevens

Druk specificaties

Dit formulier kun je gebruiken om optionele mogelijkheden en aansluitende services die wij bieden op te nemen in de offerte. Plaats een vinkje of voer de relevante informatie in de juiste velden.

De opties en de kosten worden standaard in de offerte benoemd. Het is dus niet nodig om deze opties te selecteren. In de offerte kun je eventueel zelf de gewenste opties samenstellen en de kosten daarvan berekenen.

Vragen/opmerkingen.