Please enable JS

Proefschrift maken (offerte aanvraag)

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
Bij vragen bel: +31 (0)6 - 41 46 62 43

Bedankt voor uw interesse!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het maken van een proefschrift? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Op deze pagina is het mogelijk om een offerte aan te vragen. We maken de aanvraag van een offerte voor u als promovendus zo gemakkelijk mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor u. Het belangrijkste is dat uw boeken perfect worden gedrukt. Die kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals: omslag laten opmaken door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als; spot-UV, laser stans, preeg of meer... Deze kunt u terugvinden in onze offerte, daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. We bieden productadvies dat aansluit op uw aanvraag en uw wensen. Nog een voordeel is dat onze service razendsnel is: na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte.

* dient ingevuld te worden

Persoonlijke gegevens

Druk specificaties

Dit formulier kunt u gebruiken om optionele mogelijkheden en aansluitende services die wij bieden op te nemen in de offerte. Plaats een vinkje of voer de relevante informatie in de juiste velden.

De opties en de kosten worden standaard in de offerte benoemd. Het is dus niet nodig om deze opties te selecteren. In de offerte kunt u eventueel zelf de gewenste opties samenstellen en de kosten daarvan berekenen.

Vragen/opmerkingen.