Please enable JS

Extra drukwerk voor je promotie!

Geen enkele promotie is hetzelfde en misschien heb je wel een paar creatieve ideeën om het drukwerk rondom de verdediging van je proefschrift vorm te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een folders, vouwkaartjes of ansichtkaarten.

Extra uitnodigings kaartjes voor het feest?

Promoveren is een bijzondere dag die je graag deelt met familie collega's en vrienden!
Proefschrift folder

Laat een folder maken

Misschien is het te kostbaar om iedereen die aanwezig is bij de verdediging een exemplaar van het proefschrift aan te bieden. In dat geval kun je ervoor kiezen om een folder te laten drukken met een samenvatting van je promotieonderzoek, de stellingen en het middagprogramma.
Uitnodigings kaart

Uitnodigingen laten maken

De uitnodiging voor de verdediging van je promotie hoeft natuurlijk niet in de vorm van een boekenlegger. Je kunt ervoor kiezen om een kaart te laten drukken met de uitnodiging. Dat is met name praktisch wanneer er slechts een select gezelschap uitgenodigd wordt voor een exclusief diner of feest.
Digitale uitnodiging

Digitale Uitnodiging

Uitnodigingen maken en verzenden is één van die taken die speciale aandacht vereist. Dankzij het internet is een uitnodiging maken die er prachtig uitziet niet alleen makkelijk, maar goedkoop en multi functioneel. Denk aan een epub waar je naar toe kan verwijzen, datum die je gelijk in je kalender kunt plaatsen en een locatie die je gelijk kunt lokaliseren.