Please enable JS

Waar kan ik het beste mijn proefschrift laten drukken?

Het eind van jouw onderzoek is in zicht. Het enige wat nog rest is je proefschrift laten drukken. Lees hier meer over de mogelijkheden bij Studio Proefschrift. Voor digitale productie bieden wij twee afdrukmethoden aan: Printen/Digitaal drukken (POD, Inkjet, Toner and Nexpress). Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor traditioneel Offset. Voor meer informatie kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een offerte op vragen.

Wanneer je cover en het binnenwerk is opgemaakt kunnen de bestanden drukklaar gemaakt worden. Alle instellingen worden nog eens nagelopen en aangepast op de betreffende printer/drukpers. Studio proefschrift heeft goede relaties opgebouwd met verschillende drukkers waardoor we je altijd een goede prijs en kwaliteit kunnen bieden. Met drukwerk is een heleboel mogelijk. Er zijn honderden soorten papier en speciale afwerkingen waarvoor je kunt kiezen.

Wat zijn de kosten voor het drukken van je proefschrift?

Een proefschrift is als een visitekaartje!
Proefschrift offset drukken

Proefschrift drukken

Offset printing heeft een hoge kwaliteit en de binding, vaak gelijmd gebonden, is zeer sterk. Offset printing is een ouderwetse drukmethode die gebruik maakt van printplaten en drukpersen. Pagina's worden afgedrukt met 16 of 32 pagina's per keer en worden afgedrukt op vellen die vervolgens in secties worden verzameld. Om deze reden is het niet mogelijk om kleurpagina's willekeurig door het proefschrift te verspreiden; De kleurpagina's moeten in een kleurafdeling worden verzameld. In vergelijking met digitaal printen is het afdrukken van kleurbladen meestal duurder bij offsetdrukken. Offset printing compenseert in prijs met digitaal drukwerk uit een editie van 500 of meer boeken.
Proefschrift printen

Proefschrift printen

Digitale productie is een relatief nieuwe technologie. In vergelijking met offsetdruk is de digitale productie niet alleen veel sneller en veel goedkoper, maar heeft ook het voordeel om relatief kleine hoeveelheden af te drukken, vaak voor proefschriften. De kwaliteit van de digitale productie is de afgelopen jaren toegenomen, waardoor het verschil in kwaliteit tussen offset en digitale productie bijna verwaarloosbaar is. Anders dan bij offset, maakt digitaal drukken geen gebruik van drukplaten. Met digitale productie is het mogelijk om in zwart-wit, kleur of een combinatie van zwart-wit en kleur af te drukken. Het gebruik van PDF-bestanden maakt het mogelijk om kleurbladen op elke gewenste locatie in het proefschrift te hebben. Deze productiemethode maakt meestal gebruik van een gelijmde binding (perfect bind), maar ook andere bindingswijzen zijn mogelijk. Voor digitale productie bieden wij twee afdrukmethoden aan: inkjet en toner.
Proefschrift speciaal

Proefschrift specials

Hoe laat je als drukwerkleverancier nu echt zien wat je allemaal kunt? Wij leveren dagelijks de mooiste drukwerken af bij onze klanten, maar het is lastig om online te laten zien wat we kunnen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een boek te voorzien van zo’n extra blikvanger. Natuurlijk laten we het liefst ons drukwerk voor zich spreken. Je bent daarom altijd van harte welkom bij ons op kantoor om te zien wat we in de loop der jaren voor onze klanten hebben gedrukt.