Please enable JS

Transformeer jouw proefschrift naar een digitale publicatie

Als promovendus is het gebruikelijk dat je gedrukte versies van je proefschrift nodig hebt. En misschien wil je ook meer boeken afdrukken voor vrienden, familie en collega's. Wij kunnen je aanbieden om jouw proefschrift in een digitaal boek te maken, zodat je het makkelijker en milieuvriendelijker kunt verspreiden.

De promotie is een officiële aangelegenheid waarbij het gedrukte proefschrift onmisbaar is. Dat betekent echter niet dat je je voordeel niet kunt doen met de technologie van nu. Zo kun je ervoor kiezen om naast de gedrukte exemplaren een digitale versie van jouw proefschrift uit te geven in de vorm van een digitale publicatie voor smartphone of tablet.

Wat zijn de kosten voor het maken van een digitaal proefschrift?

Optimaliseer je lees ervaring met een gratis digitale publicatie!
Digitale publicatie pdf

Proefschrift PDF

Als u ervoor kiest om je proefschrift te publiceren PDF, ontvangt u een interactieve PDF. De lezer van het proefschrift kan gemakkelijk navigeren naar de juiste pagina's. Ook de cover en de achterkant van het proefschrift worden als eerste en laatste pagina in het boek opgenomen.
Digitale publicatie flibook

Proefschrift Flipbook

Het proefschrift als een eBook of flipbook kan gezien worden als een online boek. Net als bij een echt boek kan de lezer door het boek bladeren. Met net als bij een gedrukt boek een hoofdstukindeling. In het eBook kan dit gerealiseerd worden door op de volgende twee pagina's te klikken via de pijl of door het linker menu te gebruiken. De verkoop het eBook is de laatste jaren enorm gestegen. Om aan deze toenemende vraag te voldoen zien we dat uitgevers en auteurs steeds vaker ook een eBook uitbrengen. Dit geldt ook voor proefschriften. Bij Studio Proefschrift zien wij ook dat de vraag naar eBook toeneemt. Bent u benieuwd hoe z'n een eBook eruit ziet?
Digitale publicatie epub

Proefschrift EPUB

Het grote voordeel van een ePub is dat het kan worden geopend met iBooks of Adobe Digital Editions op een Apple- of Google-tablet. De ePub heeft geen vast formaat, wat betekent dat het formaat zich adaptief aanpast aan het scherm en venster formaat. Dit maakt het lezen zoveel plezieriger dan een statisch digitaal exemplaar op bijvoorbeeld een smartphone. U kunt eenvoudig door het document navigeren met de hyperlink inhoudsopgave. Je kunt ervoor kiezen om de ePub uit te breiden met verschillende verrijkingen. Studio Proefschrift kan de volledige lay-out van je ePub verzorgen. Als je onze ontwerper een ePub-ontwerp geeft, kun je kiezen uit verschillende toevoegingen, zoals: interne en externe hyperlinks, foto's als een diavoorstelling, video's, formulieren en animaties zoals rollovers. Je kunt een gratis voorbeeld van een ePub bekijken, vraag een demo aan!