Please enable JS

Een uitnodiging in de vorm van een boekenlegger voor de verdediging? Een boekenlegger in stijl!

Behalve een proefschrift en stellingen heb je ook uitnodigingskaarten nodig om vrienden, familie en collega's uit te nodigen voor de verdediging, de receptie na afloop en wellicht voor een feest. Het is inmiddels een traditie geworden om het proefschrift te laten vergezellen door een boekenlegger. De boekenlegger is tegelijkertijd de uitnodiging voor de verdediging en de receptie van de promotie. De boekenleggers worden gratis door Studio Proefschrift gedrukt. Bij het Plus pakket worden de boekenleggers ook nog is in stijl ontworpen met het omslag van het proefschrift. Vervolgens worden deze mee gedrukt met het omslag van het proefschrift, zodat ze dezelfde kleur en kartonsoort hebben.

Extra Uitnodigings kaartjes voor het feest?

Promoveren is een bijzondere dag die je graag deelt met familie, collega's en vrienden!
Boekenlegger ontwerp

Boekenlegger laten ontwerpen

Het is raadzaam om de boekenlegger met de uitnodiging tegelijk met het proefschrift te laten ontwerpen. De grafisch vormgever kan zo eenvoudig elementen van de omslag verwerken in de boekenlegger zodat je een mooi en strak vormgegeven geheel kunt aanbieden.
Boekenlegger zelf ontwerpen

Zelf een boekenlegger ontwerpen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de boekenlegger zelf te ontwerpen. Daarbij is de beste strategie om de omslag van je proefschrift als uitgangspunt te nemen. De uitdaging is om tot een op zichzelf staand ontwerp te komen aangezien het langwerpige formaat van de boekenlegger behoorlijk verschilt van het formaat van de omslag.
Uitnodiging feest

Uitnodiging Feest

Promoveren is iets heel speciaals, het gebeurt maar weinigen. Daarom is het zeker leuk om al je vrienden en familieleden uit te nodigen voor de feest na afloop op deze bijzondere dag.
Uitnodiging diner

Uitnodiging Diner

Familieleden, vrienden en collega's uitnodigen voor een diner na afloop van de promotie ceremonie? Met een Diner kaart volledig in volledig in stijl in een mooie wijze om dit te doen.